Landolt PS5-re és Xbox Seriesre a Journey to the Savage Planet

2023. február 14.
4.8351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az 505 Games bejelentette, hogy a Journey to the Savage Planet megjelent Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re, a vidám, első személyű kalandjáték a PS4 és Xbox One tulajdonosoknak ingyenesen frissül a next-gen változatra.

A Journey to the Savage Planet mögött álló csapat számára ez egy pokoli utazás volt: miután a Google felvásárolta őket, a Stadia-t kivezették, majd Raccoon Logic néven újraindultak, így csoda, hogy a kalandjáték egyáltalán létezik. A történet szerint a munkaadónk egy távoli idegen világba küldött, hogy új otthont találjunk az emberiségnek, de a ránk váró világ tele van kihívásokkal, humorral és meglepetésekkel.

Játszhatunk egyedül vagy kétjátékos módban, miközben felfedezünk egy gyönyörű és idegen világot. Alex Hutchinson, a Raccoon Logic kreatív igazgatója így fogalmazott:

Túl vagyunk egy felvásárláson, elbocsátottak minket, új céget alapítottunk és visszavásároltuk az IP-nket, de valahogy, valahogy mégiscsak megjelenik végre az új konzolokra az Employee of the Month Edition, a mi bolondos játékunk.


Nézd nagyban ezt a videót!



Journey to the Savage Planet megjelent Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re, a vidám, első személyű kalandjáték a PS4 és Xbox One tulajdonosoknak ingyenesen frissül a next-gen változatra.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Rohadt jópofa game, és szimpatikus a csapat is.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Rohadt jó hogy még mindig ingyen frissítgetnek az új generációkra amúgy.

válasz erre
Journey to the Savage Planet
7.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaBotyi profiljamarco profilja