13 millió leszállított példánynál tart a Monster Hunter World

2019. július 18.
3.5441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Töretlenül halad előre a Monster Hunter World, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy újabb mérföldkövet értek el az eladások, egészen konkrétan már 13 millió leszállított példányról érkezett hír.

Mondanunk sem kell, elképesztően brutális ez az eredmény, ha minden igaz, akkor az eddigi legsikeresebb Capcom-címről beszélhetünk. A Capcom saját számításai szerint leginkább a Resident Evil 5 közelíti meg ezt a mutatót a maga 7,5 millió értékesített kópiájával.

Természetesen a stúdió ünnepelni kíván a játékosokkal, éppen ezért ingyen cuccokat osztogatnak a szörnyvadászós mókában. Július 25-e és augusztus 29-e között a napi jutalmakban különleges tárgycsomagot kapunk, természetesen minden platformon - a pakk tartalmaz egy Attack Jewelt, 13 Appreciation Ticketet, 13 Silver Egget, 3 Gold Wyverian Printet és 3 Heavy Armor Sphere-t.


Monster Hunter World, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy újabb mérföldkövet értek el az eladások, egészen konkrétan már 13 millió leszállított példányról érkezett hír.'>
3 hozzászólás

totyak

5 éve, 1 hónapja és 6 napja

Szép játék lett, nem voltak botrányok sem, megérdemlik a sikert.

válasz erre

zender

5 éve, 1 hónapja és 6 napja

Elég sikeres, mondhatni. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 1 hónapja és 6 napja

Az komoly eredmény!

válasz erre
Monster Hunter World
12.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja