2022-re csúszik a Crusader Kings III következő nagy expanziója, a Royal Court

2021. október 27.
64.4251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A májusi PDXConon a Paradox bejelentette a Royal Courtot, a Crusader Kings III nagyszabású bővítményét, amely a kisebb Northern Lords DLC-t követi - bár megjelenési dátumot nem említettek, a Steamen és a Paradox Store-ban előrendelhetővé vált.

Ahogy azonban a Paradox a fórumán bejelentette, idén már biztosan nem készül el. A Royal Court egy 3D-s trónteremmel bővíti az alapokat, amelyben vazallusaiddal tarthatsz majd udvart. Egy új "pomparendszer" lehetővé teszi, hogy pénzt költs a látszat fenntartására, egy továbbfejlesztett kultúrarendszer pedig figyelembe veszi majd a nyelvi különbségeket, valamint az egyes kultúrák eltérő hagyományait és pilléreit.

A művészek és kézművesek, akiket vonz a szép udvarod, kincseket és műtárgyakat hoznak a pártfogásért cserébe. A fejlesztők elmondása szerint nincsenek megelégedve az expanzió jelenlegi stabilitásával, így további munkaórákat feccölnek bele inkább.
Crusader Kings III nagyszabású bővítményét, amely a kisebb Northern Lords DLC-t követi - bár megjelenési dátumot nem említettek, a Steamen és a Paradox Store-ban előrendelhetővé vált.'>
2 hozzászólás

leventecos

2 éve, 7 hónapja és 15 napja

Ronalddo írta:
Nem is tudtam hogy még mindig frissítgetik! meglepett smiley
Még sokáig fogják ezt frissíteni. Sok lehetőség van a játékba.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 7 hónapja és 15 napja

Nem is tudtam hogy még mindig frissítgetik! meglepett smiley

válasz erre
Crusader Kings III
19.100 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja