30 percnyi Resident Evil 2 remake gameplay videón lesheted meg Claire-t akcióban

2018. október 06.
3.1091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem kevés gameplay anyag látott már napvilágot a Resident Evil 2 Remake-ből, azonban eddig többnyire Leon került rivaldafénybe, viszont azok, akik esetleg eddig Claire-t szerették volna látni mozgás közben, nekik remek hírünk van.

Az aktuális felvételen fél órán keresztül mutogatják a hölgyeményt akcióban, aki egy ritka gusztustalanul kinéző monstrummal veszi fel a harcot, akinek egy szem-szerű kinövés van a vállán, ráadásul nagyon úgy fest, hogy nem lesz fáklyásmenet a legyűrése.

Természetesen megértjük, ha inkább már ti játszanátok a produktummal, viszont erre egészen 2019. január 25-ig kell várnotok, lévén akkor érkezik a cucc PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, addig azonban nézzétek meg ti is a szóban forgó videót:

Nézd nagyban ezt a videót!



Resident Evil 2 Remake-ből, azonban eddig többnyire Leon került rivaldafénybe, viszont azok, akik esetleg eddig Claire-t szerették volna látni mozgás közben, nekik remek hírünk van.'>
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 11 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

zender

5 éve, 11 hónapja és 12 napja

Rohadt jól felújították ezt a játékot! meglepett smiley Tényleg látszik, hogy nem csak rádobták a Unityre, hanem ezzel melóztak. Komoly nagyon.

válasz erre

Mordorer

5 éve, 11 hónapja és 12 napja

Nagy királyság de ez már túl spoileres nekem. Újra fel akarom fedezni a játékot! mosolygó smiley

válasz erre
Resident Evil 2 Remake
15.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja