A 2K a játékosokat kéri, hogy vegyék fel a kapcsolatot a belga kormánnyal a loot boxok engedélyezése miatt

2018. szeptember 04.
4.5361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Belgiumban ugyebár született korábban egy döntés, miszerint betiltásra kerültek a loot boxok, a 2K pedig próbálja őket más irányba terelni, konkrétan szeretnének a helyi bizottsággal egyfajta kompromisszumot kötni, mely szerintük mindkét fél számára gyümölcsöző lehet.

A kiadó által publikált közlemény lényege, hogy bár nem értenek egyet a hozott törvénnyel, mégis szeretnének velük megállapodni, eszerint pedig a belgák minden olyan cuccot megtudnának vásárolni az NBA 2K-ben játékbeli valutával, amiért egyébként a világ többi részén valódi pénzt kell kiperkálni.

Továbbá a kiadó arra kéri a belga játékosokat, hogy vegyék fel a kapcsolatot a helyi kormánnyal, ugyanis szeretnék megosztani velük a nézeteiket ezen téma kapcsán. Kíváncsian várjuk az ügy fejleményeit, meglepő húzás, hogy a 2K elmerészkedett idáig, bár nem csoda, mikor általánosságban a játékbeli tranzakciókkal többet keresnek a kiadók, mint a valós játék eladásokkal.

A 2K a játékosokat kéri, hogy vegyék fel a kapcsolatot a belga kormánnyal a loot boxok engedélyezése miatt - 2. kép

betiltásra kerültek a loot boxok, a 2K pedig próbálja őket más irányba terelni, konkrétan szeretnének a helyi bizottsággal egyfajta kompromisszumot kötni, mely szerintük mindkét fél számára gyümölcsöző lehet.'>
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 16 napja

Mi érdekük lenne a belga játékosoknak abban, hogy vehessenek loot boxokat igazi pénzért? Szerintem örülnek, mint majom a farkának, hogy ők játékbeli pénzért megkaphatják, amiért más tényleg fizet. Itt meg bejön a képbe az, hogy ez milyen patkány dolog. A többi játékos kevesebbet ér, mint a belgák? Akkor már ésszerűbb megoldás lett volna, hogy a belgák ne tudjanak megvenni játékbeli dolgokat sehogy sem, aztán hibáztassák a saját kormányukat. Előbb felvették volna a kapcsolatot, mint így. Lenne egy szemernyi összetartás a világ játékosai között és bojkottálnának néhány ilyen játékot, olyan szépen meg lehetne szorongatni a fejlesztőket. De hát nincs semmi összefogás.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 16 napja

Szerintem ha jól van kivitelezve (mint mondjuk az Overwatch-ban ahol tudsz szerezni játékkal is, de van lehetőség vásárolni is) akkor szerintem nincs probléma vele.

válasz erre

Direktor

6 éve, 16 napja

Ez hatalmas. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

6 éve, 17 napja

Rohadtul túl van lihegve és ****ul van szabályozva ez a lootbox dolog...

válasz erre
NBA 2K19
12.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja