A Behemoth extrém verziója is bekerülhet a Monster Hunter World-be

2018. augusztus 02.
2.3311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak különleges crossover event zajlik még ma a Monster Hunter World keretein belül, lévén tegnap megérkezett a játékba a Final Fantasy 14 legendás Behemoth nevű szörnyetege, akivel sokaknak meggyűlt már a baja.

Ez azonban a legfrissebb hírek szerint még csak a kezdet, a nagy népszerűségre való tekintettel ugyanis a Square Enix és a Capcom úgy határoztak, hogy a hónap végén egy extrém változatban is visszahozzák majd a teremtményt, aki ennek megfelelően Extreme Behemoth név alatt brutálisan magas szintű kihívásokkal kecsegtet a rajongóknak.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor ennek a teremtménynek az érkezésére augusztus 24-én számíthatunk majd, és egy kicsit tovább marad leharcolható, mint kurrens változata, lévén szeptember 6-ig hadakozhatunk vele, és ha legyűrjük, exkluzív címhez és egy Drachen páncélhoz férhetünk hozzá.

Nézd nagyban ezt a videót!



Monster Hunter World keretein belül, lévén tegnap megérkezett a játékba a Final Fantasy 14 legendás Behemoth nevű szörnyetege, akivel sokaknak meggyűlt már a baja.'>
1 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 1 hónapja és 21 napja

Igen hangulatos lett a videó!

válasz erre
Monster Hunter World
12.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja