A bennfentesek szerint már készül az új Horizon-játék

2022. április 10.
39.1011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy új PlayStation-pletyka szerint a Sony és a Guerrilla Games tervei között szerepel egy új, harmadik Horizon-játék, ami a franchise népszerűségét tekintve nem túl meglepő.

Ráadásul a pletyka szerint a közelgő VR-spinoff -- Horizon Call of the Mountain -- csak a kezdete a játék univerzumának bővítésének. Mielőtt azonban ez megtörténne, a Horizon Forbidden West állítólag még több tartalmat kap egy bővítés formájában, bár úgy hangzik, hogy ez a tartalom a Monster Hunter World mintájára egy önálló online játékba kerülhet.

Erre a pletykára építve az Oops Leaks továbbítja a hírt, miszerint a Guerrilla Game régóta pletykált lövöldéjét a Rainbow Six Siege korábbi vezetői vezetik. A szivárogtató szerint a játék esport fókuszú lesz, és már három éve fejlesztés alatt áll.

Érdekes módon a szivárogtató egymásnak ellentmondó információkat kapott a játékról: az egyik forrás szerint SOCOM-játékról van szó, a másik szerint pedig a Horizon univerzumában játszódik.

5 hozzászólás

totyak

2 éve, 1 hónapja és 18 napja

Egyrészt egyáltalán nem meglepő, mert sikeres széria, másrészt meg kelleni fog egy olyan epizód is a sorozatba, ami már tényleg csak PS5-re jön, hogy senki ne reklamálhasson az előző generációs kompromisszumkötés miatt, illetve ösztönözzék a játékosokat a konzolvásárlásra.

válasz erre

Gólem

2 éve, 1 hónapja és 18 napja

Akkor már csak három-négy év és tolhatjuk. röhögő smiley

válasz erre

muki

2 éve, 1 hónapja és 18 napja

A végén még ez is túl lesz tolva...

válasz erre

VaPe

2 éve, 1 hónapja és 18 napja

Várható volt! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 1 hónapja és 18 napja

Sejtettem hogy így van, de örülök hogy meg is erősítették. mosolygó smiley

válasz erre
Horizon: Forbidden West
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja