A Blizzard bejelentette a World of Warcraft: Battle for Azeroth előrendelői és egyéb extráit

2018. január 31.
3.5841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard a tegnap esti órákban hivatalosan is bejelentette, hogy mit kapnak majd extraként azok, akik úgy döntenek, hogy előrendelik maguknak a World of Warcraft: Battle for Azeroth expanziót, illetve a Digital Deluxe Edition-t választják maguknak.

Mint a hivatalos részletekből kiderült, a kiegészítő összes előrendelője kapni fog egy 110-es szint felett elérhető boostot, ha pedig valamelyik új faj oldalán elérjük ezt a szintet, cserébe garantáltan hozzáférhetünk majd egy Heritage Armorhoz.

A Blizzard bejelentette továbbá, hogy az 50 dolláros standard kiadás mellett egy 70 dolláros Digital Deluxe Edition is biztosan lesz a kiegészítőhöz, aminek részeként természetesen újfent a csapat egyes alkotásaihoz tartozó extra tartalmak várnak ránk.

A World of Warcrafthoz így kapunk egy Seabraid Stallion vagy egy Gilded Ravasaur mountot - oldalfüggő ugyebár, hogy melyiket -, valamint egy bébi Tortollan petet, és míg a Hearthstone részeként egy új Azeroth is Burning kártya hátlap vár ránk, a StarCraft II-ben Alliance és Horda stílusú spray-knek örülhetünk.

Persze a Heroes of the Storm és az Overwatch sem maradnak ki a buliból, előbbihez egy három variánsban elérhető Primal Flamesaber mount, utóbbihoz pedig több karakter is kapni fog extrákat, így Torbjörn új hangokkal, Tracer új gesztusokkal, Anduin új spray-kkel gazdagodik, de járni fognak még Kul Tiras és Zandalar ikonok is melléjük.

A DualShockers szerint egyébiránt a World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítő még a nyáron megjelenhet, de a Battle.net oldalán még mindig az van írva, hogy a bővítmény legkésőbb szeptember 21-én, vagy az előtt érkezhet meg közénk.
World of Warcraft: Battle for Azeroth expanziót, illetve a Digital Deluxe Edition-t választják maguknak.'>
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 9 hónapja

A legtöbb leírt dologról azt sem tudom, hogy micsodák, de azért felmerült bennem a kérdés, hogy érdemes ezekért pluszban fizetni, nem lehet megszerezni őket a játékban ingyen?

válasz erre

VaPe

6 éve, 9 hónapja

Vidoros írta:
Csak nekem tűnik ez olyan kevéskének?
Igen. röhögő smiley

válasz erre

Vidoros

6 éve, 9 hónapja

Csak nekem tűnik ez olyan kevéskének?

válasz erre
World of Warcraft: Battle for Azeroth
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja