A Blizzard egyelőre nem tervezi Nintendo Switch-re kiadni a Diablo III-at

2018. március 06.
3.4811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az egész Nintendo Switch-tábor egyetlen emberként kapta fel a fejét, amikor néhány nappal ezelőtt felbukkant a pletyka, miszerint a Blizzard erre a konzolra is elhozhatja a Diablo III-at.

A szóbeszéd hátterében egy Twitter-bejegyzés állt, mely egy rövidke videót tartalmazott egy Diablo fejét formáló éjszakai fényről, melyet valaki folyamatosan kapcsolgatott, és mivel a kapcsoló angolul ugyebár "switch", ezért sokan úgy hitték, hogy a Blizzard talán ezt a portot kívánja felvezetni ezzel az aprósággal.

Egyedül azonban a Polygon munkatársainak volt annyi esze, hogy hüledezés és spekulálgatás helyett rákérdezzenek a dologra a Blizzardnál, így a cég egyik szóvivője egy e-mailben úgy reagált a megkeresésre, hogy mindenkit biztosíthatnak arról, hogy nem olyan okosak, hogy efféle teasereket kigondoljanak, a bejegyzés csak egy vicces közösségi poszt akart lenni a Twitteren.

A rövidke válaszból kiderült még, hogy jelenleg semmiféle bejelenteni valója nincs a Blizzardnak a témában, mint ahogyan tervben sincs egyelőre a Diablo 3 Nintendo Switch-es változata.
Diablo III-at.'>
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 7 hónapja és 2 napja

Az ilyen pletykáknak azért az esetek nagy százalékában van alapjuk. Jön az majd előbb-utóbb.

válasz erre

Gólem

6 éve, 7 hónapja és 2 napja

Nagyon viccesek voltak. wtf smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 7 hónapja és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

Diablo III
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja