A Capcom elnöke szerint nehéz lenne Nintendo Switch-re portolni a Monster Hunter World-öt

2018. február 15.
1.6611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mióta csak tudjuk, hogy érkezik a Monster Hunter World, azóta érdekli a rajongókat, hogy a nagy szörnyvadászat vajon megjelenik-e a Nintendo legújabb konzoljára, amivel kapcsolatban a Capcom elnöke most egészen lesújtó híreket közölt.

Haruhiro Tsujimoto ugyanis a Toyo Keizai Online újságíróinak egy interjúban elmondta, hogy problémás lenne Nintendo Switch-re portolni a Monster Hunter World-öt, mert véleménye szerint minden konzolnak megvan a maga sajátossága, játékukat pedig úgy álmodták meg, hogy az kizárólag otthoni konzolokon nyújtson óriási élményeket, a hordozhatóságra nem készítették fel.

Bár a Capcom elnöke érezhetően nagyon diplomatikusan fogalmazott, ellenben szavaiból bárki kiolvashatta, hogy vagy nem akarják elhozni Switch-re a Monster Hunter World-öt, vagy túl gyengének érzik a konzolt ahhoz, hogy ezt megvalósíthassák. Bármi is áll a háttérben, egyelőre nem úgy tűnik, hogy a játék ezen a platformon tiszteletét teszi.
Monster Hunter World, azóta érdekli a rajongókat, hogy a nagy szörnyvadászat vajon megjelenik-e a Nintendo legújabb konzoljára, amivel kapcsolatban a Capcom elnöke most egészen lesújtó híreket közölt.'>
6 hozzászólás

totyak

6 éve, 8 hónapja és 14 napja

Wolfi, meg Doom megoldható volt, érdekes. Nem olyan minőségben, mint a másik két konzolon, de szép, élvezhető kivitelben. Csak akarat kérdése. Pedig szerintem rengetegen megvennék.

válasz erre

zola2000

6 éve, 8 hónapja és 14 napja

https://youtu.be/CvzTD_RYDXs

Gondolom a monster hunter world előtt nem gondolták volna hogy ekkora siker lesz a switch, most meg nem akarnak egy régivágású részt kiadni nyugaton.

válasz erre

zola2000

6 éve, 8 hónapja és 14 napja

Ami meg ingyen pénz lenne: a Japánban létezik switchre a monster hunter XX az angolul létező generations bővített kiadása, tehát az angol fordítás nagy része is megvan, na azt kéne kiadni nyugaton.

válasz erre

VaPe

6 éve, 8 hónapja és 14 napja

Érdekes kifogás. Szerintem olyan motort használtak ami nincs a Switchen, így kicsit dolgozni kéne vele, az meg munka. wtf smiley

válasz erre

Vidoros

6 éve, 8 hónapja és 14 napja

De **** duma. röhögő smiley Bénák vagytok aztán kész.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 8 hónapja és 14 napja

"Majd, ha a Nintendo küld pénzt nekünk."

válasz erre
Monster Hunter World
12.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja