A Deathloop rendezője lett az Arkane Lyon új vezetője

2021. november 09.
43.6001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Dinga Bakaba, az Arkane Lyon kritikusok által is elismert Deathloop direktora lett a stúdió új vezetője, miután Romuald Capron a múlt hónapban távozott - Capron ugyebár október elején jelentette be, hogy 16 évnyi cégnél töltött munka után távozik az Arkane Lyontól.

Akkor azt mondta, hogy szükségét érezte, hogy valami újat próbáljon ki, és egy kicsit több időt szeretne magára és a családjára szánni.

Az Arkane Lyon Capron távozását követően Dinga Bakaba rendező és társalkotó igazgató akkoriban, Sébastien Mitton társalkotó és művészeti igazgató, Hugues Tardif technikai igazgató és Morgan Barbe executive producer kezében maradt, de a cég most a VGC beszámolója szerint hivatalosan is bejelentette Bakabát, mint új stúdióigazgatót.

Bakaba 2010 óta dolgozik az Arkane Studiosnál, ahol az eredeti Dishonored tervezőjeként és producereként, valamint a Dishonored 2 és a folytatás, a Death of the Outsider vezető tervezőjeként dolgozott.
Deathloop direktora lett a stúdió új vezetője, miután Romuald Capron a múlt hónapban távozott - Capron ugyebár október elején jelentette be, hogy 16 évnyi cégnél töltött munka után távozik az Arkane Lyontól.'>
3 hozzászólás

zender

2 éve, 7 hónapja és 21 napja

Uhh ez a deathloop nekem nagyon nem...

válasz erre

VaPe

2 éve, 7 hónapja és 21 napja

Sok sikert neki!

válasz erre

Patrik94

2 éve, 7 hónapja és 21 napja

Jó lesz majd.

válasz erre
Deathloop
23.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja