A félelemről szól a legújabb DiRT 4 fejlesztői napló

2017. május 13.
4.8241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Codemasteres újabb fejlesztői naplót mutatott be a DiRT 4-ről, amelyben egy meglepő témát érintettek, lévén néhány ismert rally pilótát állítottak a középpontba, akik többek között a félelemről és élményeikről beszélnek nekünk.

Merthogy a rally nem az érzelmek sportága, a pilóták nem engedhetik meg maguknak azt, hogy féljenek egy esetleges bukástól, csak a győzelemre kell koncentrálniuk, és alighanem ez az egyik legfontosabb útravaló, amit a DiRT 4 leendő rajongóinak át tudtak adni a videón.

Persze a jó tanácsok mellett azért láthatunk egy halom gameplay felvételt is a kérdéses autós játékból, ami PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt június 9-én roboghat majd be.

Nézd nagyban ezt a videót!



DiRT 4-ről, amelyben egy meglepő témát érintettek, lévén néhány ismert rally pilótát állítottak a középpontba, akik többek között a félelemről és élményeikről beszélnek nekünk.'>
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja és 19 napja

Dirt3 óta egyik játék sem nyerte el a tetszésem, de ebben most nagyon bízom. Fő rész, remélhetőleg nagyon odafigyeltek mindenre.

válasz erre

drift3r91

7 éve, 5 hónapja és 19 napja

Még a dirt rally grafjára is rátesz egy lapáttal. És természetesen tökéletes G27 supportot kap. Remélem nem lesz season pass, mert akk tuti vétel lesz. Külön testszik hogy az embererek sem úgy ülnek a kocsiban mint egy faék hanem mozognak a kocsival.

válasz erre

VaPe

7 éve, 5 hónapja és 19 napja

Várom már, jó lesz vele csapatni. Gameplayek is jók belőle.

válasz erre

ValaMalDoran

7 éve, 5 hónapja és 19 napja

Fear your destiny! Bla-bla...

válasz erre

Hentes

7 éve, 5 hónapja és 19 napja

Szép lesz ez a játék.

válasz erre
DiRT 4
15.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja