A főhősről szól a legújabb Outcast: Second Contact trailer

2017. október 27.
3.7631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bigben Games és az Appeal fejlesztői egy újabb trailert dobtak össze nekünk a hamarosan megjelenő Outcast: Second Contact című videojátékról, ami a sokak által legendásnak nevezett Outcast feldolgozásaként pár napon belül már meg is jelenhet.

A legfrissebb videó középpontjába Cutter Slade, az alkotás történetének főhőse került, aki sajátos jellemével és képességeivel azon töri majd magát a játékban - persze a mi segítségünkkel -, hogy felfedezze és elpusztítsa az Adelpha nevű idegen, csodálatos, ámde az emberiség számára rendkívül veszélyes bolygót.

Ha te is szeretnél segíteni Cutternek ebben a feladatban, és egy kicsikét már most megismerkednél a kérdéses hőssel, akkor itt a remek alkalom. Az Outcast: Second Contact megjelenését november 14-én várjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Outcast: Second Contact című videojátékról, ami a sokak által legendásnak nevezett Outcast feldolgozásaként pár napon belül már meg is jelenhet.'>
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 13 napja

Aki nem játszott az eredetivel, szerintem nem nagyon nyúl hozzá ehhez, ahhoz túl elmaradott már minden téren. Van millió mai játék, amivel el lehet ütni az időt.

válasz erre

Tommy

7 éve, 13 napja

Egyelőre tetszik.

válasz erre

Patrik94

7 éve, 13 napja

Még az a játék... röhögő smiley

válasz erre

Direktor

7 éve, 13 napja

Érdekes game nagyon..

válasz erre

VaPe

7 éve, 13 napja

Milyen Star Warsos zenéje van! meglepett smiley

válasz erre
Outcast: Second Contact
8.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja