A Guerrilla Games végleg leállítja több korábbi játékának a szerverét

2022. július 26.
30.1481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Twitteren érkezett a szomorú bejelentés, több korábbi Killzone játék és a RIGS: Mechanized Combat League online multiplayer szerverét végleg lekapcsolják a holland fejlesztők.

Úgy látszik, hogy a Ubisoft a korábbi szerver leállításaival egyfajta trendet indított el, hiszen a franciák után a Guerrilla Games is bejelentette, hogy több korábbi játékának online tartalma nem lesz többé elérhető. Augusztus 12-től a Killzone: Mercenary, a Killzone: Shadow Fall (beleértve az Intercept módot) és a RIGS: Mechanized Combat League online szerverei véglegesen leállnak. Az online funkciók (beleértve az online többjátékos módokat is) ettől a naptól kezdve nem lesznek elérhetőek ezekhez a játékokhoz.

A fenti címek közül a RIGS: Mechanized Combat League volt a legfrissebb, ami egy online multiplayer lövöldeként érkezett még 2016-ban és PSVR headset kellett a használatához. A Killzone: Mercenary az azóta már megszűnt PlayStation Vita kézikonzolra kiadott first-person shooterként érkezett még 2013-ban, míg a Killzone: Shadow Fall a a Killzone sorozat negyedik részeként 2013 telén jelent meg PlayStation 4-re.

Jól láthatóan ezek már nem mai játékok, bőven túl vannak már a ciklusuk "delén", ezek után nem is csoda, hogy a Guerrilla Games inkább az újonan megjelent címeivel, mint pl. a Horizon: Forbidden West friss tartalmainak a fejlesztésével foglalkozik. Ez persze sovány vigasz a Killzone rajongóknak, akik 2013 óta várják az új részt a játékukhoz.

3 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 10 hónapja és 24 napja

10 éves játék, érthető..

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 25 napja

Hát egyszer minden véget ér. Ez ilyen.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 25 napja

Hát, ha már nincs játékos, minek tartanák fenn.

válasz erre
Killzone: Shadow Fall
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások