A gyakorlatban is bemutatkozott a MotoGP 19 forradalmian új mesterséges intelligenciája

2019. április 08.
6.5111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Milestone csapata már a bejelentéskor hangoztatta, hogy a MotoGP 19 idén valóban letér egy kicsit a kijelölt ösvényről annak érdekében, hogy több tekintetben is valódi újdonsággal tudjon szolgálni a motoros játékok megszállottjainak.

Ennek részeként megalkották az A.N.N.A. (Artificial Neural Network Agent) névre keresztelt mesterséges intelligenciát, amit az Orobix mérnökeivel együtt már neurális hálózatokra építettek fel, mely forradalmi megoldásokat hozhat a játékba, és úgy általánosságban a játékiparba is.

A neurális hálózatokon alapuló MI ugyanis egészen más megközelítés alapján készül, itt gyakorlatilag az intelligencia nem előre meghatározott határok között kerül betanításra, hanem önmagát képes tanítani, aminek az eredménye egy sokkal komplexebb rendszer.

Ha kíváncsi vagy minderre a gyakorlatban, a MotoGP 19 június 6-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, majd később Nintendo Switch-re is.

Nézd nagyban ezt a videót!



MotoGP 19 idén valóban letér egy kicsit a kijelölt ösvényről annak érdekében, hogy több tekintetben is valódi újdonsággal tudjon szolgálni a motoros játékok megszállottjainak.'>
2 hozzászólás

VaPe

5 éve, 4 hónapja és 24 napja

Ez elég érdekesen hangzik.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 4 hónapja és 24 napja

Érdekes ez az MI dolog.

válasz erre
MotoGP 19
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

MotoGP 19

MotoGP 19

Érkezik a MotoGP 19

Érkezik a MotoGP 19

legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja