A hétvégén ingyen letölthető a Steamről a Call of Duty WWII (FRISSÍTVE!)

2018. május 04.
5.8141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amennyiben eddig sikeresen elkerült volna minket a Call of Duty WWII, de szívesen vetnénk egy pillantást a sok-sok év után ismét második világháborús környezetben alkotó legutóbbi COD-ra, akkor itt a remek alkalom, a hétvégén ugyanis ingyen vár ránk a Steamen.

Az Activision bejelentette, hogy aki szeretné, az mostantól egészen május 6-ig teljesen ingyen letöltheti és élvezheti a Call of Duty WWII-t, és mivel a teljes alkotáshoz kapunk hozzáférést a lehetőség által, arra éppen elég ez az idő, hogy legalább a kampányt lepörgessük, és beleszagoljunk a multiplayer mókába.

FRISSÍTÉS (12:17): Bár forrásaink a kampányt is ingyenesnek írták, a Steam adatlap alaposabb tanulmányozását követően úgy látjuk, hogy csak a Call of Duty WWII többjátékos módja tölthető le ingyenes formában, a kampány nem. Azért a kipróbálástól ez se vegye el a kedveteket!

Természetesen a kiadó ezúttal is gondolt azokra, akiknek megtetszik a játék, ezáltal ha mi is beszereznénk a teljes verziót, május 7-ig bezárólag a Steam jelentős akciókkal kínálja, amibe természetesen az ingyenes hétvégén összegyűjtött minden eredményünket és mentésünket átvihetjük.
Call of Duty WWII, de szívesen vetnénk egy pillantást a sok-sok év után ismét második világháborús környezetben alkotó legutóbbi COD-ra, akkor itt a remek alkalom, a hétvégén ugyanis ingyen vár ránk a Steamen.'>
3 hozzászólás

Direktor

6 éve, 5 hónapja és 20 napja

Hát a multi pont a leg****abb szerintem ilyen free weekendre... wtf smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 5 hónapja és 20 napja

El nem tudom képzelni hogy aki akarta, nem vette még meg! meglepett smiley

válasz erre

Hentes

6 éve, 5 hónapja és 21 napja

Szerintem nem, legalábbis nekem nem ezt mutatja a Steam.

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja