A legfelsőbb vezetők likvidálására szólít fel a legújabb Destroy All Humans! Remake kedvcsináló

2020. július 03.
12.3491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még ebben a hónapban megjelenik a Destroy All Humans! Remake, melynek részeként egy idegen faj irányításával az lesz a feladatunk, hogy elfoglaljuk a Föld nevű bolygót úgy, hogy közben a lehető legnagyobb rombolást és gyilkolást hajtsuk végre.

Ebbe a Furon Birodalom által intézett invázióba nyerhetünk alapos bepillantást az alábbi trailer részeként, akik külön kézikönyvet állítottak össze az ilyen esetekre, ebből pedig kiderül, hogy a sikeres bolygófoglalás egyik alapeleme, ha levágjuk a kígyó fejét, azaz a legfelsőbb vezetők likvidálása az egyik legfontosabb célunk lesz.

Minderre várhatóan július 28-tól kerülhet majd sor, lévén akkor érkezik a Destroy All Humans! Remake PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt. Ha egy igazán elragadó kedvcsinálót néznél róla, az alábbi videó éppen ebbe a kategóriába sorolható.

Nézd nagyban ezt a videót!



Destroy All Humans! Remake, melynek részeként egy idegen faj irányításával az lesz a feladatunk, hogy elfoglaljuk a Föld nevű bolygót úgy, hogy közben a lehető legnagyobb rombolást és gyilkolást hajtsuk végre.'>
3 hozzászólás

muki

4 éve, 1 hónapja és 14 napja

Rohadt vicces ez a game. Nagyon fogom élni.

válasz erre

Tommy

4 éve, 1 hónapja és 14 napja

Nagyon várom már!

válasz erre

Patrik94

4 éve, 1 hónapja és 14 napja

Nem rossz. Jó kis játék ez is.

válasz erre
Destroy All Humans! Remake
7.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja