A rajongók szerint a GTA Online új DLC-je a GTA VI helyszínét árulja el

2020. március 14.
11.3271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Rengeteg alkalommal merült már fel mindenféle pletyka a GTA VI-tal kapcsolatosan, így érdemes megint csak szódával fogyasztani ezt a teóriát, hiszen ennyiről van szó: egy spekulációról a rajongók részéről, semmi többről.

A rajongók úgy vélik ugyanis, hogy a hatodik felvonás térképe Vice City-től, Chicagón át, egészen Észak-Mexikóig bezárólag fog terjedni. Hogy erre mit tartanak bizonyítéknak? Azt, hogy a GTA Online új, Open Wheel névre hallgató DLC-jében van egy versenypálya, a Height of Society tulajdonképpen ezeknek a városoknak a rajzát írja le, csak kicsiben.

Hogy mire kell gondolni? Arra, hogy ha az ember ránéz egy igazi térképre, akkor Miami (amiről ugyebár mintázták Vice City-t), Chicago és Észak-Mexikó határa rajzolódik ki, a Height of Society versenypálya útvonala pedig lényegében ugyanezt a vonalat követi. Hogy érdemes-e erre a hype vonatra felülni? Mi azt mondanánk, hogy nem, de nem szeretnénk gátat szabni annak, aki hinni szeretne ebben a teóriában.

A rajongók szerint a GTA Online új DLC-je a GTA VI helyszínét árulja el - 2. kép

5 hozzászólás

totyak

4 éve, 5 hónapja és 12 napja

Az tény, hogy a GTA V is megjelent anno a GTA IV vidámparkjában egy játékon, de az látványos volt, ez meg belemagyarázásnak tűnik. Én is abban hiszek, hogy Vice City következik, de nem ezek miatt, hanem mert minden más város már megvolt, többször is.

válasz erre

Direktor

4 éve, 5 hónapja és 12 napja

Nem jelent ez semmit. Szerintem.

válasz erre

Mordorer

4 éve, 5 hónapja és 12 napja

Szerintem nem így fog felbukkanni, egyszerűen csak bejelentik, ahogy szokták. Ez a spoilerezés, meg elhintés nem Rockstaros.

válasz erre

Gólem

4 éve, 5 hónapja és 12 napja

Én már csak akkor hiszem el hogy jön a 6, amikor fent van a gépemen és tolom! röhögő smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 5 hónapja és 12 napja

Már nagyon ideje lenne az új résznek..

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja