A szupersztárokra koncentrál a legújabb WWE 2K19 előzetes

2018. október 02.
3.1651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2K Games egy újabb WWE 2K19 kedvcsinálóval lepett minket a közelgő megjelenés apropójából, melyen a WWE sportágának legnagyobb szupersztárjai kapták a központi szerepet, így többek között még a borítósztár, AJ Styles is felbukkan a képsorokon.

Rajta kívül Ronda Rousey és Rey Mysterio, Ric Flair, valamint lánya Charlotte Flair, Daniel Bryan, Undertaker, Asuka, The Miz, Rusev, Naomi, Jeff Hardy és sokan mások is megmutatják magukat annak érdekében, hogy elmondják: számukra mit jelent a WWE 2K19 "Never Say Never", avagy "Soha ne mondd, hogy soha" szlogenje.

A WWE 2K19 megjelenését október 9-án várhatjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt, az alábbi videón felbukkanó szupersztárokat pedig egytől-egyig irányításunk alá vehetjük majd a játékban is.

Nézd nagyban ezt a videót!



WWE 2K19 kedvcsinálóval lepett minket a közelgő megjelenés apropójából, melyen a WWE sportágának legnagyobb szupersztárjai kapták a központi szerepet, így többek között még a borítósztár, AJ Styles is felbukkan a képsorokon.'>
2 hozzászólás

rDAVE

6 éve, 10 napja

Jó ez a borítókép, viszont nekem baromi taszító ez a sport és bár ezt a videót is megnéztem, de a játék is taszító, meg ez az egész stílus, ahogy készült a videó. Ez van, nem lehet mindent szeretni. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 10 napja

Nem sokat mondanak nekem ezek az arcok, de annyit tolják ezt a játékot hogy kezd megtetszeni. röhögő smiley

válasz erre
WWE 2K19
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja