A The Last Guardian alkotója valami nagyon más játékot akar készíteni

2017. július 01.
4.6081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Fumito Ueda a játékvilág egyik zsenije, akinek olyan címeket köszönhetünk, mint az ICO, a Shadow of the Colossus és a The Last Guardian, azonban emberünk az Eurogamer csapatával folytatott diskurzus során kiemelte, hogy következő alkotása valami nagyon más lett.

Ueda-san elsőként leszögezte, hogy egészen más technológiát használnak az új projekt megvalósításához, mint korábban, ezáltal a modern eszközöknek hála várhatóan sokkal gyorsabban elkészül majd a játék, mely kijelentést egy kis mosollyal kísért a fejlesztő, utalva ezzel a The Last Guardian évtizedes munkálataira.

Ueda kiemelte, hogy az utóbbi három játék, amit készített, nagyon hasonlított egymáshoz. Nem teljesen és nem minden téren, de voltak olyan pillanatok, amikor úgy érezhettük, hogy az egyik játék összekapcsolódik a többivel, de ilyesmire a következő projektjével nem számíthatunk.

Szóval most úgy gondolom, hogy valami nagyon mást alkotok, de hogy mi lesz ennek az eredménye? Erről még nem tudok beszélni - zárta rövidre mondandóját a mester.
The Last Guardian, azonban emberünk az Eurogamer csapatával folytatott diskurzus során kiemelte, hogy következő alkotása valami nagyon más lett.'>
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 18 napja

Az ICO szerintem tök jó volt, nagyon élveztem, a Shadow of the Colossus egyelőre félbemaradt, 4-5 kolosszust elkaptam, de meguntam. A The last Guardian-nel meg sajna nincs módom játszani. Kíváncsi leszek mit hoznak össze.

válasz erre

Santonio

7 éve, 4 hónapja és 19 napja

Ez jó hozzállás. De lehet hogy csak ferdít és valójában érzi hogy a következő game **** lesz! röhögő smiley

válasz erre

nefaria

7 éve, 4 hónapja és 19 napja

Nagyon titokzatos! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

7 éve, 4 hónapja és 19 napja

Mindegy mit csinál csak ugyanolyan jó minőségű legyen mint a többi! mosolygó smiley

válasz erre

muki

7 éve, 4 hónapja és 19 napja

Teljesen érthető hogy így gondolja és klassz is. Remélem Xboxra csinál valamit. röhögő smiley

válasz erre
The Last Guardian
17.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja