A THQ Nordic felvásárolja a Darksiders 3 fejlesztőit is

2019. augusztus 15.
3.9091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár külsős csapatként eddig is ragaszkodtak a THQ Nordic-hoz, a kiadó azonban bejelentette, hogy felvásárolták a Darksiders 3-at elkészítő Gunfire Games-t, így a jövőben esélyük sem lesz másfelé kacsintgatni legújabb alkotásaikkal.

A Gunfire Games ugyanis mostantól a THQ Nordic belsős csapatai közé tartozik, de mellettük még más kisebb stúdiók is csatlakoztak a folyamatosan terjeszkedő kiadóhoz, ezáltal legalább öt indie brigáddal bővült most a cégóriás.

Ők név szerint a Palindrome Interactive, a Fall Damage, a Neon Giant, a Kavalr és a Framebunker lettek, de óriási hír, hogy a THQ Nordic bekebelezte az olasz Milestone-t is, akik a MotoGP-sorozat mellett olyan nagyszerű alkotásokat készítettek korábban, mint a Ride.

A nagy bevásárlások egyébiránt nem meglepőek, a THQ Nordic ugyanis még az év elején bejelentette, hogy csak idén 200 millió dollárt invesztálnak abba, hogy új stúdiókkal bővüljenek, noha azt nem tudjuk, hogy a jelenlegi felvásárlások mekkora részt kanyarítottak ki ebből az összegből.
Darksiders 3-at elkészítő Gunfire Games-t, így a jövőben esélyük sem lesz másfelé kacsintgatni legújabb alkotásaikkal.'>
2 hozzászólás

VaPe

5 éve, 6 napja

Na ez legalább jó hír.

válasz erre

muki

5 éve, 6 napja

Jó kezekben lesznek.

válasz erre
Darksiders 3
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja