A Ubisoft dátumozta a közeljövő Assassin's Creed Origins DLC-it

2018. január 17.
1.7251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft már korábban bejelentette, hogy milyen extra tartalmak érkezhetnek a közeli jövőben az Assassin's Creed Origins-hez, most azonban kiderült, hogy napra pontosan mikor jöhetnek ezek a bővítmények.

A kiadó elsőként a The Hidden Ones DLC-t datálta, ami Sinai Peninsula régiójába vezet majd el minket egy kis mellékszál érdekében, méghozzá extra küllem, mountok, fegyverek és megnövelt szintkorlát társaságában, amint pedig megtudtuk, a bővítmény január 23-án, tehát jövő kedden roboghat be közénk.

Ezt követi majd február 20-án az Assassin's Creed Origins érdekességeként megismert The Discover Tour DLC, aminek részeként lehetőségünk lesz konkrétan dokumentumfilmes jelleggel körbejárni egész Egyiptomot, és a sétálgatás során alaposan megismerni a nevezetességeket, valamint az akkori kor építészeti, kulturális és egyéb sajátosságait.

Az utolsó dátumozott DLC a The Curse of the Pharaohs lett, melyről megtudtuk, hogy március 6-án jelenhet majd meg, és nagyobb kiegészítőként egy újabb sztorival bővíti az alapokat, a főszerepben Théba, az ismert egyiptomi város ősi átkával, amihez ismét kapunk extra fegyvereket, felszereléseket és persze a szintkorlát is növekszik.
4 hozzászólás

smadi1968

6 éve, 9 hónapja és 15 napja

Imádom!!!!!

válasz erre

totyak

6 éve, 9 hónapja és 15 napja

És ez ingyenes lesz, vagy mennyibe fáj?

válasz erre

Mordorer

6 éve, 9 hónapja és 15 napja

De jó is lesz ez. GOTY-ban. kacsintó smiley

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 9 hónapja és 16 napja

Lehet hogy lassan nekiállok. Kezd elég érdekes lenni a játék.

válasz erre
Assassin's Creed Origins
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja