A Sony szerint az EverQuest II-re is ráférne egy Cataclysm-féle újrakezdés

2010. december 06.
1.7071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard csapata minden kétséget kizáróan nagyon jól tudja, hogy mi kell a World of Warcraft játékosainak, erről tanúskodik legalábbis az a tény, miszerint a Cataclysm kiegészítő bejelentésével újra komolyabb tömegek kezdtek el érdeklődni az alkotás iránt, olyanok is, akik már régen nem aktív játékosok, ám egy kis "kataklizma" kedvéért visszatérnek Warcraft világába.

A Sony Online Entertainmen elnöke, avagy John Smedley szerint valami hasonló újrakezdés, valami ilyesmi "reset" kellene az Everquest II-nek is.

Smedley minderről egy a Kotaku-nak adott interjúban beszélt a nagyvilágnak, elmondásai alapján ugyanis bár a World of Warcraft és az Everquest II játékosai között nincs komolyabb átfedés, látván a Cataclysm kiegészítővel elindított felbolydulást, valamint azt az ötletességet, ahogy a Blizzard ezzel megnyomja a "reset gombot", John úgy érzi, hogy a jövőben mindezt nekik is meg kellene játszaniuk. Bár az úriember szerint ez nem a következő expanziós ciklusban várható, a gondolatot mindenképpen érdekesnek találja. Ne lepődjünk meg tehát, ha hamarosan az Everquest II-ben is bekövetkezik a kataklizma.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 9 hónapja és 22 napja

Szerintem a Warcraft minden kiegészítője egy kaptafára megy, talán ezért is csökken folyamatosan a játékosszám. John Smedley akkor ezt még nem tudhatta, de visszanézve már biztos látja, hogy a Blizzard sem olyan mindenható, mint amilyennek gondolta.

válasz erre
Everquest
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaKisember001 profilja