A Take-Two jelentése szerint jövőre csúszik az L.A. Noire, 7 milliónál tart a Red Dead Redemption

2010. szeptember 03.
2.2541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Befutott a Take-Two csapatának legfrissebb pénzügyi jelentése, amiből kiderül, hogy elsődlegesen a Red Dead Redemption megismételhetetlen sikerének köszönhetően a cég szénája nagyon jól áll, a tavalyi esztendő hasonló szakaszához képest sikerült növelniük bevételeiket.

Mindez a fentebb említett vadnyugati shooternek volt leginkább köszönhető, ami - szintén a jelentés adatai szerint - immáron közel 7 millió példányban kelt el világszerte, de, hogy egészen pontosak legyünk, a közlemény 6.9 millió kópiát emleget.

A felemelő jó hírek mellé társul azonban egy kötelező rossz is, a pénzügyi jelentés ugyanis lerántotta a leplet a hónapok óta pletyka tárgyát képező L.A. Noire csúszásáról is, ami immáron hivatalosan is csak 2011-ben jelenhet meg, ellentétben a Rockstar korábbi őszi datálásával, és egyéb információkkal. Szerencsére sikerült közelebbit is megtudnunk a témával kapcsolatban, ennek köszönhetően - a jelen állás szerint - biztosak lehetünk abban, hogy 2011 első negyedévében számíthatunk az L.A. Noire megjelenésére, ami reméljük végre valóban egy végleges időintervallum lesz.
Red Dead Redemption megismételhetetlen sikerének köszönhetően a cég szénája nagyon jól áll, a tavalyi esztendő hasonló szakaszához képest sikerült növelniük bevételeiket.'>
1 hozzászólás

bugyika

15 éve, 13 napja

Hat nem artana ha jovoevben mar kiadnak, nagyon kivancsi vagyok a produktumra.

válasz erre
Red Dead Redemption
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profilja