Ancestors: brutálisan látványos trailerrel mutatkozott be az új vikinges stratégia

2017. május 10.
4.3821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kis túlzással a fehér hollóval megegyező ritkasággal vetekedik az, ha egy vadonatúj RTS bejelentéséről adhatunk hírt nektek, pláne ha az még meglepően különleges is, hiszen nem minden nap találkozhatunk vikingekről (is) szóló valós idejű stratégiával.

A 1C Company és a Destructive Creations csapatai ugyanis bejelentették nekünk az Ancestors címre keresztelt játékukat, amelyben a vikingek mellett germánok, szlávok és angolszászok felett vehetjük át az irányítást, így a középkori Európában hadakozhatunk majd egy nagyot, miközben hatalmas és egyben taktikus ütközetek részeseivé válhatunk.

Az Ancestors nemcsak az intenzív és egyben taktikus csaták tekintetében nyújt kiemelkedőt - amiket multiban is átélhetünk majd -, hanem a kinézet terén is, lévén az alkotást az Unreal Engine 4 hajtja meg, aminek hála elképesztő részletesség, sőt még cinematic kamera is vár ránk.

Hogy a játék mikor érkezik, az egyelőre kérdéses - a trailer szerint "hamarosan" -, ellenben az biztos, hogy PC-re és Xbox One-ra is megjelenhet.

3 hozzászólás

Mordorer

7 éve, 5 hónapja és 21 napja

Ez tényleg nagyon brutál!! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

7 éve, 5 hónapja és 22 napja

Brutálisan kemény a hangulata. meglepett smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 5 hónapja és 22 napja

Azta, de nagyon király trailer volt ez. Átadta a hangulatot rendesen.

válasz erre
Ancestors Legacy
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja