A Priston Tale 2: The Secon Enigma-val rajtol az új GamerKraft portál

2010. április 14.
2.7901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Game Bridger Entertainment LTD.végre leleplezte a GamerKraft névre keresztelt, saját fejlesztésű on-line játék portálját, melyet a Priston Tale 2: The Second Enigma szoftverrel felvértezve tesznek elérhetővé április végén az európai felhasználók számára.

GamerKraft életre keltésével a fejlesztők egy olyan globális platformot hoztak létre, ahol a regisztrált tagok, amellett, hogy a jövőben teljesen szabadon tölthetnek majd le online játékokat, minden tekintetben kielégíthetik a közösségi élet iránti igényeiket: cseveghetnek egymással, belső levelezést folytathatnak, új ismerősökre, barátokra tehetnek szert.

A Game Bridger Entertainment Ltd. marketingmenedzsere, Matthew Denomme rendkívül bizakodó a GamerKraft jövőbeni sikerét illetően. Nyilván nem alaptalanul, mert ha a médiában megjelent információknak helytállók, akkor csapata rengeteg munkát fektetett bele a projektbe, hogy az az indulásnál teljes mértékben megfelelhessen Priston Tale 2 kihívásainak.

A játék rajongói a népszerűbb közösségi oldalakon (Facebok, Twitter, Xfire) is nyomon követhetik a produktum aktuális híreit, fontosabb eseményeit, sőt mindezek mellett még automatikusan hozzájuthatnak a legújabb frissítésekhez is.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások