Augusztusban ismét látható lesz mozgásban a Sekiro: Shadows Die Twice

2018. július 25.
1.9241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei E3 expó részeként mutatkozott be Sekiro: Shadows Die Twice címmel a Dark Souls-sorozattal elhíresült From Software legújabb alkotása, amit bár akkor mozgásban is láthattunk, azonban hamarosan ismét lehetőségünk nyílik ismerkedni vele.

Mindezt maguk a készítők jelentették be, akik elárulták, hogy természetesen alkotásuk is ott lesz majd a Sony következő nagy ázsiai rendezvényén, avagy az augusztus 18-án és 19-én megrendezésre kerülő thaiföldi PSX Southeast Asián, ahol a Sekiro: Shadows Die Twice már játszható formában lesz jelen.

Ebből pedig természetesen mi is profitálhatunk majd, hiszen a játszható demó számunkra egyet jelent azzal, hogy akár a fejlesztők, akár a rajongók, de valakik biztosan feltöltenek majd a világhálóra pár gameplay felvételt a középkori japán kalandból. A Sekiro: Shadows Die Twice megjelenését egyébiránt csak jövőre várhatjuk, méghozzá PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.
Sekiro: Shadows Die Twice címmel a Dark Souls-sorozattal elhíresült From Software legújabb alkotása, amit bár akkor mozgásban is láthattunk, azonban hamarosan ismét lehetőségünk nyílik ismerkedni vele.'>
2 hozzászólás

Vidoros

6 éve, 2 hónapja és 2 napja

Valahogy nekem most ez nem adja. Nem lesz ez szerintem olyan jó játék.

válasz erre

VaPe

6 éve, 2 hónapja és 2 napja

Ezt a játékot most eléggé várom már.

válasz erre
Sekiro: Shadows Die Twice
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja