Az EA szerint eljön az idő, amikor nem jön új FIFA minden évben

2017. november 10.
6.0641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Manapság annyira biztos szeptemberben egy új FIFA-játék megjelenése, mint decemberben a karácsony, azonban Andrew Wilson, az Electronic Arts jelenlegi vezére szerint eljön majd az idő, amikor nem érkezik minden évben új FIFA vagy Madden NFL.

Persze nem kell megijedniük a sportjátékok kedvelőinek, ez közel sem jelenti azt, hogy le kell mondaniuk kedvenc elfoglaltságaikról, sokkal inkább azt, hogy az ipar változni fog, és Wilson szerint ezek a sorozatok inkább egyfajta online előfizetéses modellre térhetnek majd át, amit egy mobilos példával szemléltetett.

A CEO kiemelte ugyanis a Madden mobiljátékot, ami három évvel ezelőtt jelent meg, de minden évben megkapta az aktuális évad frissítéseit, vagyis a játékosoknak nem kell újra és újra megvenniük, csak a frissítést letölteni hozzá.

PC-n és konzolon ez a rendszer még nem jellemző, és az átállás szerinte nem is lesz egyszerű, de úgy véli, hogy a sportjátékoknak ez a jövője, ezáltal lesz egy megvásárolandó alapkiadás, amit előfizetői díj ellenében lehetne használni és folyamatosan frissíteni.

Nem sokkal jobb alternatíva, mint a mostani...
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 11 hónapja és 27 napja

Most is ugyanez van, mint a fenti modell, csak most lemezen adják ki minden évben a frissítést, teljes áron. Lazán megoldható lenne, hogy az idei FIFA jövőre egy patchcsel frissülne, de abban nem lenne pénz, nem éri meg nekik. Pedig amúgy évek óta csak adatbázisfrissítést vesznek a játékosok.

válasz erre

muki

7 éve,

És olyan időszak nem lesz amikor egyáltalán nem jelenik meg? röhögő smiley

válasz erre

Imperator

7 éve,

Reszkessetek betörők is elmaradt valamelyik karácsonykor, abból is volt probléma.

válasz erre

Érdekes elképzelés röhögő smiley

válasz erre
FIFA 18
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja