Az év végéig kikerülnek a loot boxok a Rocket League-ból

2019. augusztus 07.
3.8831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Psyonix csapata bejelentette, hogy az év végéig egy vadonatúj loot-rendszer kerülhet a még mindig népszerű Rocket League-ba, aminek az oka nem más, minthogy a loot boxok végérvényesen kikerülnek a focis versenyjátékból.

Ennek köszönhetően minden fizetős és véletlenszerű loot megszűnik az alkotás keretein belül, de nem kell aggódni, a Crates-szisztéma kikerülését ugyanis egy vadonatúj rendszer váltja, amit a Fortnite-hoz hasonló megoldásként álmodtak meg a készítők.

Ennek megfelelően a játékosok továbbra is költekezhetnek majd, azonban mielőtt bármiért fizetnének, azt előbb megtekinthetik, tehát nincs zsákbamacska, nincs feleslegesen kidobott pénz és így tovább.
2 hozzászólás

Tuhajohn

5 éve, 1 hónapja és 8 napja

Battlepass? Farmolni kell a dolgokat? Nem játszok se ezzel se a fortnite-al, de ha a br módjára gonodlt akkor ott lesznek a játékosok ahol a part szakad. Fizetsz valamiért, hogy aztán kifarmolhasd a dolgokat.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 1 hónapja és 8 napja

Ezt már szerintem az elejétől így kellett volna behozni!
Vagy ha mindent fel tudnál oldani ha fejlődsz a játékban, de az meg akkor ingyenes lenne és az megint csak nem termelne pénzt.

válasz erre
Rocket League Collectors Edition
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja