Az Immortals Fenyx Rising legújabb frissítésével kipróbálhatjuk a közelgő DLC-t

2021. január 15.
31.7581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rendhagyó frissítéssel gazdagodott az Immortals Fenyx Rising, melynek részeként nem elég, hogy rengeteg hiba orvoslásra került, de mindemellett még egy kis extrát is kaptak azok a rajongók, akik várják az érkező DLC csomagot.

Az 1.1.0-s frissítés letöltését követően ugyanis a játék térképén felbukkan egy When in Olympos névre keresztelt új küldetés, mely egy időzített kihívássorozatot takar, rajta végighaladva pedig nemcsak érdekes zsákmányokat szerezhetünk magunknak, de mindemellett betekintést kapunk abba, hogy az istenek legendás próbáit és kihívásait tartalmazó A New God DLC milyen élményekkel kecsegtet majd.

Azt sajnos még nem tudjuk, hogy a kiegészítő mikor bukkan majd fel az Immortals Fenyx Rising-hoz, ellenben az biztos, hogy utána még két nagy csomag jön az idei évben, tehát bőven el leszünk látva extra tartalmakkal.

Immortals Fenyx Rising, melynek részeként nem elég, hogy rengeteg hiba orvoslásra került, de mindemellett még egy kis extrát is kaptak azok a rajongók, akik várják az érkező DLC csomagot.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

3 éve, 5 hónapja és 20 napja

Ötletes. röhögő smiley

válasz erre

muki

3 éve, 5 hónapja és 20 napja

Jó a címe. röhögő smiley

válasz erre
Immortals Fenyx Rising
18.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja