Az már megvan, hogy mikor jöhet legkésőbb a Biomutant

2020. május 20.
10.2561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Időről időre jelet ad magáról a THQ Nordic hangulatos kis RPG-je, a Biomutant, azonban sajnos a legtöbbször pletykák formájában tudunk csak következtetni a játék egyes adataira, mint például a megjelenési dátum.

A mai napig fogalmunk sincs róla, hogy mikor roboghat be az alkotás, pedig már évek óta a levegőben lóg, azonban egy biztos, hogy most megtudtuk, mikor fog legkésőbb debütálni a Biomutant. Egy bevételi konferencián a kiadó partnercége, az Embracer Group elmondta, hogy még ebben az üzleti évben tiszteletét teszi a játék, mely azt jelenti, hogy 2021. március 31-éig biztos kiadják.

Ez jelentheti a gyakorlatban azt is, hogy hónapokon belül megjelenik, de legrosszabb esetben még közel egy évet kell rá várnunk. Reméljük azért, hogy túl sokat nem kell rá várni, hiszen roppant ígéretes darabról van szó, amely kicsit visszahozza az olyan klasszikusok életérzését, mint például a Ratchet & Clank, vagy éppenséggel a Jade Empire.
Biomutant, azonban sajnos a legtöbbször pletykák formájában tudunk csak következtetni a játék egyes adataira, mint például a megjelenési dátum.'>
3 hozzászólás

VaPe

4 éve, 2 hónapja és 27 napja

Legalább már van valami támpont. Olyan amilyen de van. mosolygó smiley

válasz erre

muki

4 éve, 3 hónapja

Már nem várom. Majd jön amikor jön...

válasz erre

Tommy

4 éve, 3 hónapja

Gondolom pénzügyi negyedévről beszéltek. Szóval az 2021 eleje leghamarabb. szomorú smiley

válasz erre
Biomutant
14.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja