Az újgenerációs platformokra is megjelenhetne a Rainbow Six: Siege

2019. június 04.
5.6131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Határozott tervei vannak a Ubisoft Montreal csapatának a Rainbow Six: Siege jövőjére nézve, Alexandre Remy, avagy a sikeres kompetitív lövölde brand igazgatója ugyanis a Daily Starnak adott interjúban kijelentette: folytatást biztosan nem terveznek a játékhoz.

Sőt mi több, Remy elmondta, hogy csapatával jelenleg minden erejükkel azon vannak, hogy a Rainbow Six: Siege az újgenerációs konzolokra is megjelenhessen, aminek az oka a nyilvánvaló pénzszerzésen felül az, hogy ne osszák meg a közösségüket az egyes platformok között, mert az rögtön megindítaná lefelé a lejtőn a játékot.

Bár konkrétumokkal az igazgató nem szolgált, de ebből kiindulva szinte biztosak vagyunk benne, hogy a Rainbow Six: Siege egyike lesz azoknak a kezdőcímeknek, melyek a kurrens felhozatalból sorakoznak fel az újgenerációs konzolok mögé.
Rainbow Six: Siege jövőjére nézve, Alexandre Remy, avagy a sikeres kompetitív lövölde brand igazgatója ugyanis a Daily Starnak adott interjúban kijelentette: folytatást biztosan nem terveznek a játékhoz.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 2 hónapja és 23 napja

Hát legalább törődnek a játékkal.

válasz erre

WickedSick

5 éve, 2 hónapja és 23 napja

Inkább ez, mintsem kiadjanak egy folytatást.

válasz erre

Tommy

5 éve, 2 hónapja és 23 napja

Nyilván le kell rángatni annyi bőrt amennyit csak lehet röhögő smiley

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja