Az űrlényekre koncentrálhat a Red Dead Redemption 2 következő nagy DLC-je?

2019. július 22.
3.4861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas pletyka bukkant fel a világhálón a Red Dead Redemption 2 kapcsán, egy ismeretlen felhasználó ugyanis azt állította magáról a Redditen, hogy egy ismerőse a Rockstarnál dolgozik, és minden részletet megosztott vele a játék következő DLC-jéről.

Mint kiderült, a vadnyugati kalandhoz a fejlesztők egy nagyobbacska sztori DLC-n munkálkodnak éppen, mely 2020 elején jelenhet meg, a főszerepet pedig az űrlények kapják majd benne, ami elsőre talán őrültségnek hangozhat, de ha visszaemlékszünk az előző epizód Undead Nightmares című zombis bővítményére, akkor talán más színben látjuk a dolgot.

A bejegyzésben hallottunk egyébiránt az első Red Dead Redemption remake-ről is, mely jelentős csúszásban van, de a Rockstar állítólag még mindig gőzerővel készíti, hovatovább rengeteg extra funkciót is beletesznek, amit csak a második epizódban láthattunk eddig.
Red Dead Redemption 2 kapcsán, egy ismeretlen felhasználó ugyanis azt állította magáról a Redditen, hogy egy ismerőse a Rockstarnál dolgozik, és minden részletet megosztott vele a játék következő DLC-jéről.'>
3 hozzászólás

totyak

5 éve, 1 hónapja és 3 napja

Más játék esetében el is hinném talán, de köztudott, hogy a Rockstartól soha semmi nem szivárog ki. Persze a barátom barátjának az apja ott dolgozik, hagyjuk már!!

válasz erre

Patrik94

5 éve, 1 hónapja és 4 napja

Jöhet. mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 1 hónapja és 4 napja

Uhhh az király lenne.

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljarDAVE profilja