Battlefield V: a megjelenéskor csak brit és német csapatok lesznek benne

2018. június 06.
4.5821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem erőlteti meg magát túlzottan a Battlefield V tartalmával a DICE, a csapat ugyanis egy hivatalos blogbejegyzésben erősítette meg a rajongóknak, hogy a megjelenéskor például csak németek és britek lesznek a játékban.

Vélhetően azért, mert erről a két oldalról szól majd a kampány, azonban a DICE kiemelte, hogy később természetesen újabb haderők is csatlakozhatnak a küzdelmekhez, de addig sem maradunk tartalom nélkül, hiszen a csapat olyan újdonságokról gondoskodik, mint a Company bevezetése.

Ez konkrétan egy a játék során bezsebelt saját kollekció lesz, amihez fegyverek, járművek, ruhák és egyebek tartoznak majd, ergo itt tudjuk összeállítani saját katonánkat a többjátékos módhoz, akit gyűjteményünkből válogatva vértezhetünk fel minden földi jóval.

A blogbejegyzésben hallottunk még a Tides of War lehetőségről, mely lényegében a Battlefield V bővítéséről szól majd, és szezononként egészíti ki a tartalmat, így néhány havonta kapunk új járműveket, fegyvereket, eventeket, arcfestéseket, skineket és gy tovább.

Kiderült még, hogy a Battlefield V-ben lesznek különféle fő- és alárendelt kasztok is, melyek közül utóbbiak kifejezett szituációkhoz és tevékenységekhez lesznek igazítva. Hogy ezek az újdonságok miként muzsikálnak a gyakorlatban, azt legkorábban október 19-én deríthetjük majd ki.
Battlefield V tartalmával a DICE, a csapat ugyanis egy hivatalos blogbejegyzésben erősítette meg a rajongóknak, hogy a megjelenéskor például csak németek és britek lesznek a játékban.'>
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 4 hónapja és 15 napja

Gólem írta:
Jöhetnek majd a jó drága DLC-ben a nemzetek. mosolygó smiley
Leírtad előttem, nekem is ez jutott eszembe röhögő smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 4 hónapja és 15 napja

Jöhetnek majd a jó drága DLC-ben a nemzetek. mosolygó smiley

válasz erre
Battlefield V
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja