Befutott az első PlayStation 3-as Crysis 2 screenshot

2010. december 22.
2.5701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen a minap történt, hogy a Crytek brigádja napvilágra hozott néhány képet, amelyeken a Crysis 2 PC-s változatát szemlélhettük meg.

Akkor a kampányból és a többjátékos módból is láthattunk részleteket, most azonban egy másik platform verziója debütál először egy darab állóképen, lévén a cég napvilágra hozta az első kimerevített képkockát a játék PlayStation 3-as változatából, így bár csak apró bizonyíték, de már tanúbizonyságot vehetünk annak milyenségéről.

Igaz, a véleményformálás nem a mi asztalunk, annyit mégis megállapíthatunk, hogy a Sony konzolján is brutálisan szép kinézettel rendelkezik majd a második Crysis. A képet egyébként érdemes összevetni a múltkorában befutott PC-s állóképekkel - oldalunkon visszakeresve megtalálhatjátok őket -, és ha van már véleményetek arról, hogy ezek alapján melyik változat néz ki jobban, akkor nyugodtan osszátok meg velünk hozzászólás formájában. Alant tehát az első PlayStation 3-as kép a Crysis 2-ről:


Befutott az első PlayStation 3-as Crysis 2 screenshot - 2. kép


Crysis 2 PC-s változatát szemlélhettük meg.'>
5 hozzászólás

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 15 napja

Várós!

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 15 napja

Nagyon nagy játék volt az első is, ezt is nagyon várom. A grafika pedig király! Remélem, nem csak azért van állókép, mert nagyon szaggatna!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 15 napja

Szép lesz ez itt is ott is, az már látható. Az biztos hogy a PS3-on lesz a legegyszerűbb a legszebb grafikát kicsiholni, mert van erőforrás és nem kell hozzá új videokártya!röhögő smiley

válasz erre

Shade

14 éve, 8 hónapja és 16 napja

Hmmm....hát igen az xboxos verziónál egy elég jelentősen jobban néz ki. Gameplayra leszek kiváncsi. De egy pc-s gameplay is jöhetne.

válasz erre

totyak

14 éve, 8 hónapja és 16 napja

Igazából nem tudnám megmondani melyik szebb. Annyit látok, hogy a PS3-as biztosan nem szebb, mint a PS-s. Nagyjából egy szinten vannak.

válasz erre
Crysis 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja