Bemutatkozik a Daybreak Pack, a State of Decay 2 új DLC-je

2018. augusztus 21.
2.8581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Természetesen nem zajlódhat le a gamescom valamiféle State of Decay 2-es bejelentés nélkül, az Undead Labs és a Microsoft részletezte, hogy mit is fog tartalmazni a Daybreak Pack, a játék új DLC-je.

A kiegészítő a kooperatív mókát igyekszik kicsit megtolni, hiszen egy horda mód jellegű újdonság kerül a játékba, ahol három barátunkkal kell megvédenünk a pozíciónkat a hullámokban érkező rothadó hullasereg ellen. Ezzel együtt új fegyverek, ellenféltípusok, jutalmak és kiegészítők is kerülnek a cuccba, tehát lesz bőven mit próbálgatni.

Akik a State of Decay 2 Standard Editionnel rendelkeznek, azok tíz dolláros áron tudják kiváltani a DLC-t - amin, ha Xbox Game Pass előfizetésed van, akkor 10 százalékot tudsz spórolni -, akik viszont az Ultimate Editionre ruháztak be, azok bérmentve hozzáférhetnek a Daybreakhez, ami nem mellesleg szeptember 12-én fut be.
State of Decay 2-es bejelentés nélkül, az Undead Labs és a Microsoft részletezte, hogy mit is fog tartalmazni a Daybreak Pack, a játék új DLC-je.'>
nincs még hozzászólás

State of Decay 2
7.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2018
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja