Bemutatkozik a Firestorm, a Battlefield V battle royale módja

2018. szeptember 04.
5.3211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Electronic Arts és a DICE kettőse publikált egy videót, ahol a fejlesztők részletezik a Battlefield V több aspektusát is, legyen az az egyjátékos kampány, a multiplayer részleg, illetve a megjelenés utáni tartalom, mely érkezik a játékhoz.

A Battlefield V battle royale módja a hangzatos Firestorm nevet kapta, ahol 16 darab négy fős csapat fog megütközni egymással, és a Battlefield-széria eddigi legnagyobb pályáján fog zajlani a móka, természetesen nem kevés járművel és rombolható környezettel megspékelve az egyébként is ígéretesnek hangzó őrületet, ami viszont az igazán nagy királyság, az a játék területét zsugorító tűzvihar.

Sajnos magát a Firestormot nem sokat mutogatják a srácok, holott bőven elviselnénk egy komplett videót, amit ennek szentelnek, reménykedjünk benne, hogy sikerül valami újat mutatnia a fejlesztőknek ebben a témában, bár azt továbbra sem tudjuk, hogy melyik csapat csinálja a battle royale módot.

Nézd nagyban ezt a videót!



Battlefield V több aspektusát is, legyen az az egyjátékos kampány, a multiplayer részleg, illetve a megjelenés utáni tartalom, mely érkezik a játékhoz.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

6 éve, 16 napja

Pont a lényeget hagyták ki a kis genyák.

válasz erre

Gólem

6 éve, 16 napja

Igen királyul néz ki ez a game!

válasz erre
Battlefield V
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja