Bemutatkozik Kaid, a Rainbow Six Siege vadonatúj operátora

2018. november 13.
6.1261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Szépen lassan szivárogtatja a Ubisoft az információkat a hamarosan esedékes, Operation Wind Bastion névre keresztelt szezon kapcsán, a marokkói pálya leleplezése után most megkaptuk az első részleteket az egyik új operátorhoz.

A Ubisoft egy blogbejegyzésben csak Commanderként hivatkozott nemrégiben a figurára, akiről most már tudjuk, hogy Kaid névre hallgat, és egy rövidke előzetes is kikerült az internetre, melyen még nem egészen biztos, hogy mit is látunk, viszont köze lesz a talajon lévő, páncélozható felületekhez, ismertebb nevén "hatch"-ekhez.

Eddig ugyebár nem volt lehetőség áthatolni a bepáncélozott hatcheken, így egészen biztosan megborítja majd a metát ez az új kütyü, bár kérdéses egyelőre, hogy vajon az alant látható kis felszerelést használhatjuk-e a sima, páncélozott falfelületeken. A másik karakter, aki jön majd az új szezonnal, Nomad névre hallgat, bővebb részletezést november 18-án kapnak mindketten!

Nézd nagyban ezt a videót!



Operation Wind Bastion névre keresztelt szezon kapcsán, a marokkói pálya leleplezése után most megkaptuk az első részleteket az egyik új operátorhoz.'>
1 hozzászólás

Tommy

5 éve, 11 hónapja

Szigorú.

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja