Bemutatkozott a Call of Duty: Infinite Warfare - Retribution DLC

2017. szeptember 06.
4.9871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Call of Duty WWII miatt már a kutyát sem érdekli, az Activision azért még lefutja a kötelező köröket a Call of Duty: Infinite Warfare-ral, így bemutatták a játék legújabb, Retribution címre keresztelt DLC csomagját.

A negyedik és egyben utolsó bővítmény annyi meglepetést tartogat, mint a FIFA-sorozat egy-egy aktuális epizódja - értsd: semmit -, ezáltal találunk majd benne négy új pályát, amelyek Altitude, Depot 22, Carnage és Heartland névre hallgatnak, melyek közül utóbbi a jól megszokott módon egy korábbi rész, a Call of Duty: Ghosts kedvelt csataterének, a Warhawk-nak a feldolgozása lesz.

Az új helyszíneken felül The Beast from Beyond név alatt kapunk egy új zombis pályát is, amelyben a jól ismert karakterek, név szerint Poindexter, AJ, Andre és Sally oldalán egy jeges bolygón található katonai állomáson hadakozhatunk az élőhalottakkal.

A Call of Duty: Infinite Warfare - Retribution DLC szokás szerint PS4-re érkezik először, így napra pontosan szeptember 12-én, míg a többi platformra egy hónappal később számíthatunk a megjelenésére.

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty: Infinite Warfare-ral, így bemutatták a játék legújabb, Retribution címre keresztelt DLC csomagját.'>
3 hozzászólás

Mordorer

7 éve, 1 hónapja és 15 napja

Nem olyan rossz DLC ez. Más játéknál ez már kimaxolás lenne. röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 15 napja

Pont kérdezni akartam, hogy WWII mellett még hogyhogy ehhez is jön valami, de a hír első mondata mindent elmondott röhögő smiley

válasz erre

kpal

7 éve, 1 hónapja és 15 napja

Van ebbe még potencial bőven .

válasz erre
Call of Duty: Infinite Warfare
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja