Bevehetünk egy elhagyatott bevásárlóközpontot is a Session: Skate Simben

2023. október 27.
4.8531
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Nacon és a Crea-ture Studios bejelentette, hogy a Session: Skate Sim új, kiegészítő tartalmakkal bővült, hogy még több kihívás elé állítsa a gördeszkásokat, az új helyszín már elérhető az összes platformon.

A városi gördeszkázás rajongói mostantól felfedezhetik az Abandoned Mall nevű új pályát, amely egy elhagyatott bevásárlóközpontban található, ahol a természet visszahódítja a területét. Ez a helyszín egészen egyedi dizájnnal rendelkezik, amiben sok graffitivel és fluoreszkáló festékkel találkozhatunk.

Tökéletes hely a legjobb trükkök végrehajtására, köszönhetően a többszintes padoknak, mozgólépcsőknek, rámpáknak, lépcsőkorlátoknak és betontömböknek. Az Object Dropper 38 új elemet is tartalmaz, így saját stílusunk szerint alakíthatjuk át a pláza folyosóit és egy igazi modern skate parkká rendezhetjük át. A DLC-hez 3 ezer forintos áron juthatunk hozzá.

Nézd nagyban ezt a videót!



Session: Skate Sim új, kiegészítő tartalmakkal bővült, hogy még több kihívás elé állítsa a gördeszkásokat, az új helyszín már elérhető az összes platformon.'>
3 hozzászólás

Tommy

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Fura hogy ilyen tök üres ez a game.

válasz erre

fighterlaci

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Úgy lenne buli ha teli lenne vásárlóval. röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nem egy izgalmas játék.

válasz erre
Session: Skate Sim
15.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja