Borderlands 3: bejelentve az első kampány DLC Moxxi's Heist of The Handsome Jackpot címen

2019. november 20.
6.0911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Karácsonykor is vár minden Borderlands 3 játékosra a loot-eső, merthogy bejelentette a 2K és a Gearbox párosa, hogy láthatáron van az első kampány DLC, amely Moxxi?s Heist of The Handsome Jackpot néven fog berobogni.

Ahogyan az a címből kitalálható, a franchise-ból jól ismert Moxxi oldalán fogunk végrehajtani egy rablást, ráadásul nem is akárhol, merthogy Handsome Jack űrállomás-kaszinóján fogunk rajtaütni, amely mindmáig rengeteg titkot rejt. Minderre december 19-én kerül sor, ekkor debütál ugyanis a DLC.

Természetesen a szezonbérlet tulajdonosai ingyen csaphatnak le eme újdonságra, különálló árat még nem publikáltak. Ezenfelül érkezik a raid-szerű, csapatokra kihegyezett Takedown játékmód, valamint a Mayhem Mode is kiegészül egy új szinttel, a Mayhem 4-ral, így bőven lesz mit tennünk a DLC kijövetele után.

Nézd nagyban ezt a videót!



Borderlands 3 játékosra a loot-eső, merthogy bejelentette a 2K és a Gearbox párosa, hogy láthatáron van az első kampány DLC, amely Moxxi?s Heist of The Handsome Jackpot néven fog berobogni.'>
nincs még hozzászólás

Borderlands 3
5.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja