Call of Duty: Black Ops 4 - egy hétig bárki kipróbálhatja a Blackoutot

2019. január 15.
6.5601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jó ideje kacsintgatsz már a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout módjával, de nem tudtad rászánni magad eddig, hogy megvedd a játékot? Akkor remek hírünk van, ugyanis egy hétig most teljesen bérmentve nyúzhatod az alkotás battle royale részlegét.

A Treyarch és az Activision bejelentette, hogy minden platform játékosai január 17-től 24-ig tudják pörgetni a Blackoutot, természetesen a Zombies-t és a hagyományos multiplayert nem lehet majd játszani eme időszak alatt.

Ezenfelül megérkezett egy frissítés is, ami konzolon kicsit átalakítja a lootolási szisztémát, ennek értelmében már nem kell egy szabadon mozgó kurzorral szenvednünk, illetve a PS4-eseknél a zombi módba már bekerült a Gauntlets nevezetű kihívás, ráadásul új elixírekkel is találkozhatunk most már. PC-re és Xbox One-ra ezek a későbbiekben jönnek.
Call of Duty: Black Ops 4 Blackout módjával, de nem tudtad rászánni magad eddig, hogy megvedd a játékot? Akkor remek hírünk van, ugyanis egy hétig most teljesen bérmentve nyúzhatod az alkotás battle royale részlegét.'>
3 hozzászólás

Tuhajohn

5 éve, 7 hónapja és 23 napja

Rohanok is letölteni, ja várj! Nem.

válasz erre

Direktor

5 éve, 7 hónapja és 23 napja

Azt hittem ez a része már rég ingyenes... meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

5 éve, 7 hónapja és 23 napja

Aki már akarta, úgyis kipróbálta...

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja