Charles Dance és Kiefer Sutherland lesznek az első Call of Duty: Black Ops 4 - Zombies DLC sztárjai

2018. december 06.
5.8441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas részletek szivárogtak ki a Call of Duty: Black Ops 4 első Zombies DLC-je kapcsán, a játék francia változatában ugyanis idő előtt megjelent az első letölthető tartalom, illetve a hozzá kapcsolódó részletek.

A fényképes bizonyíték alapján a Redditen egy felhasználó volt olyan kedves, és érthető nyelvre is lefordította a látottakat, ezáltal megtudtuk, hogy az első kiegészítő a Night of the Dead címmel érkezik, és egyenesen az 1912-es Angliába kalauzol el minket, ahol Alistair Rhodes, egy ismert ereklyevadász és néhány szövetségese - köztük egy cowboy, egy látnok, egy nyugdíjas tábornok és egy hűséges komornyik - egy izgalmas küldetésre indulnak, miközben nem is sejtik, hogy ott az izgalmak mellett egy nagy adag horror is vár rájuk.

Charles Dance és Kiefer Sutherland lesznek az első Call of Duty: Black Ops 4 - Zombies DLC sztárjai - 2. kép

A szöveg mellett ráadásul a mellékelt kép is tartogatott pár érdekességet, az ott megjelent figurák közül ugyanis kettőt azonnal meg lehet ismerni, a komornyik szerepét ugyanis Charles Dance vállalta magára, míg a cowboy maga Kiefer Sutherland lesz, de sokan úgy vélik, hogy a tábornok bőrébe Brian Blessed bújhat, a női szereplőt pedig Lucy Lawless-ről mintázhatták. Hamarosan kiderül!
Call of Duty: Black Ops 4 első Zombies DLC-je kapcsán, a játék francia változatában ugyanis idő előtt megjelent az első letölthető tartalom, illetve a hozzá kapcsolódó részletek.'>
2 hozzászólás

VaPe

5 éve, 10 hónapja és 1 napja

Bírom amikor ilyen ismert színészek vannak játékokban. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 10 hónapja és 1 napja

De király kis hátteret rittyentettek neki! mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja