Destiny 2: részletezték a Festival of the Lost eventet, új horda mód is jön

2018. október 11.
2.6971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Napokon belül rajtol a Destiny 2-ben a Festival of the Lost event, melynek kapcsán a Bungie most konkretizálta, hogy miféle tartalmak is várhatóak a játék saját bejáratú halloweeni eseményével.

A fejlesztőcsapat hivatalos weboldalán tűnt fel a bejegyzés, mely lerántotta a leplet az újdonságokról, ezáltal megtudtuk, hogy vadonatúj Bounty és Triumph küldetések lesznek majd elérhetőek, melyeken keresztül megkaparinthatjuk a Horror Story névre keresztelt flintát.

Ha ez még nem lenne elég, egy új horda móddal is gazdagodik a stuff, a Haunted Foresttel, amit egyaránt lehet majd szólóban, duóban, de akár kooperatívban egy teljes csapattal is nyúzni, az meg már csak hab a tortán, hogy a matchmakingnek köszönhetően bármikor kereshetünk társakat magunknak.

Az event október 16-tól november 6-ig fog tartani, ezáltal bőségesen lesz ideje mindenkinek kiélveznie ebben az időintervallumban a szóban forgó újításokat.
Destiny 2-ben a Festival of the Lost event, melynek kapcsán a Bungie most konkretizálta, hogy miféle tartalmak is várhatóak a játék saját bejáratú halloweeni eseményével.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

5 éve, 11 hónapja és 25 napja

Komoly frissítés egy sima eventre! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 11 hónapja és 25 napja

Mi az a flinta? meglepett smiley

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja