Dokumentumfilmes kedvcsinálót kapott a Call of Duty WWII

2017. szeptember 22.
4.1961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt már a bejelentés óta tudjuk, hogy a Call of Duty WWII a lehető legvalóságosabban igyekszik majd feldolgozni a második világháborúban történt eseményeket, de hogy mégis mennyire hűek voltak a történelemhez a fejlesztők, azt most egy videóval bizonyítják.

A Sledgehammer Games ugyanis bemutatott egy dokumentumfilmes videót a Call of Duty WWII-ről, amelyben a készítők egy halom friss in-game felvétel mellett megannyi korabeli, eredeti háborús mozzanatot mutatnak nekünk, sőt olyan képsorokat is megtekinthetünk, amelyeken az alkotók valódi világháborús helyszíneket kerestek fel, hogy testközelből érezhessék meg a háború monumentalitását.

A Brotherhood of Heroes címet kapott felvételen így hallhatunk Normandiáról, Párizsról és az Ardennekről is többek között, amelyek központi szerepet kapnak a kampányban, de inkább beszéljenek róla maguk a fejlesztők az alábbiakban.

A Call of Duty WWII november 3-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty WWII a lehető legvalóságosabban igyekszik majd feldolgozni a második világháborúban történt eseményeket, de hogy mégis mennyire hűek voltak a történelemhez a fejlesztők, azt most egy videóval bizonyítják.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 27 napja

Megint túl van tolva a marketing. Már unom a videóikat. A játék hosszú évek óta először újra érdekel, de nagyon sok a reklám.

válasz erre

Direktor

7 éve, 27 napja

Hmmmm. Ez a videó tetszett. Nagyon...

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja