Egészen látványos gameplay trailert kapott az MXGP3

2017. május 03.
3.5371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Milestone munkatársai bemutatták a legújabb gameplay trailert az MXGP3-ról, ami harmadszorra egy meglepően kellemes motoros videojátéknak ígérkezik, sok-sok sárdagasztással és trükközéssel a középpontban.

Bár az alábbi felvétel alig másfél perces lett, ellenben láthatunk benne külső- és belső nézetes száguldást is, miközben meggyőződhetünk a hangok és a grafika minőségéről, aminek részeként kiderül például, hogy motorunk nemcsak realisztikusan viselkedik a pályán, hanem kereke nyomokat is hagy a földben, noha az nem ismert, hogy ezek az újabb körök alatt mennyire befolyásolják majd gépünk tulajdonságait.

Az MXGP3: The Official Motocross várhatóan május 30-án, tehát még ebben a hónapban megjelenhet majd PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is,

Nézd nagyban ezt a videót!



MXGP3-ról, ami harmadszorra egy meglepően kellemes motoros videojátéknak ígérkezik, sok-sok sárdagasztással és trükközéssel a középpontban.'>
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja

Nem adja fel a Milestone és milyen jól teszik. Egyre jobbak lesznek az új epizódok. És igenis, kell az ilyen apróságokra is figyelni, hogy nyomot hagyjon a motor, mert sokat hozzátesz a játékélményhez.

válasz erre
MXGP3
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljatotyak profilja