Egy játékos nekiállt elkészíteni a Dreams 2-t a Dreams-ben

2020. február 24.
3.5171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Idő kérdése volt, hogy mikor csordul túl az a bizonyos pohár a Dreams kapcsán, mely a Media Molecule remekműveként valóban a határtalan alkotás magasiskolájáról szól, méghozzá olyannyira, hogy most valaki nekilátott a folytatásnak.

Magyarul tehát megkezdődtek a Dreams 2 fejlesztési munkálatai a Dreams keretein belül, amit nyilván egyelőre nem szabad teljesen komolyan venni, hiszen csak egy rajongói elképzelésről van szó, de a Dualshockers magazin beszámolója szerint az ImNotReal_DS név alatt ismert Twitter-felhasználó már konkrét terveket is felvázolt a második rész kapcsán.

Erre pedig azért volt szerinte szüksége, mert úgy véli, hogy a Dreams-nek is megvannak a maga korlátai, akárcsak a Minecraftnak, ő azonban pontosan tudja, hogy a játékon belül miként kell olyan játékot alkotni, ami ezt a problémát áthidalja. Kíváncsian várjuk, hogy tényleg sikerülhet-e majd mindez!
Dreams kapcsán, mely a Media Molecule remekműveként valóban a határtalan alkotás magasiskolájáról szól, méghozzá olyannyira, hogy most valaki nekilátott a folytatásnak.'>
3 hozzászólás

Tommy

4 éve, 5 hónapja és 10 napja

Na ez a kemény! röhögő smiley

válasz erre

muki

4 éve, 5 hónapja és 10 napja

Nagyon kemény! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 5 hónapja és 10 napja

Nem semmi.

válasz erre
Dreams
11.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja