Egy kazal PvE kontentet hoz a Red Dead Online legújabb ingyenes frissítése, a Blood Money

2021. július 07.
41.7221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár a Red Dead Online sosem lett akkora siker, mint a GTA Online, a Rockstar mégis igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy tartalommal töltsék fel az online vadnyugatot, most például a Blood Money frissítés bejelentésével teszik mindezt.

A július 13-án debütáló, totál ingyenes frissítésben egy kazal új PvE kontenttel találkozunk. Egyrészt Angelo Bronte jobbkeze, Guido Martelli fog nekünk mindenféle megbízást adni, aztán ott vannak a Crimes küldetések, melyeket Martelli kontaktjaitól vehetünk fel. Utóbbiba tartoznak a túszul ejtések, a behajtási melók, rablások.

Akár egyedül, akár co-opban is játszhatjuk ezeket, illetve újfajta szezonbérlettel is találkozik, a The Quick Draw Clubbal. Ezek "gyors lefolyású szezonbérletek", melyeknek darabja 25 aranyrúdba kerül, és mindegyik 25 szintet tartalmaz. Ezenfelül a PC-sek örülhetnek, akik Nvidia RTX videokártyával játszanak, tekintve hogy DLSS támogatást kap a komplett Red Dead Redemption 2-es élmény.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

petrovicsz

3 éve, 7 napja

Én már rég feladtam, kong az ürességtől. GTAVI helyett ilyen ****t erőltetni...

válasz erre

VaPe

3 éve, 7 napja

Egyetlen ismerősöm se játsza már...

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 8 napja

Hát nem tudom, számomra iszonyat unalmas, próbálkoztam egy két hétig de dögunalom. Semmivel nem tudnának rávenni hogy újra belépjek.

válasz erre

Moby Dick

3 éve, 8 napja

Jó lesz nagyon.

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja