Egy sor gameplay felvételt kaptunk a Devil May Cry 5-ről

2018. október 08.
2.9551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A New York Comic Con alkalmából a Capcom egy újabb Devil May Cry 5 demóval örvendeztette meg az amerikai rajongókat, ami annak rendje és módja szerint nem maradt meg a kérdéses expó exkluzivitásában, lévén néhány élelmesebb rajongó rögzített belőle pár pillanatot.

Ennek az eredményeként egy sor nyúlfarknyi videó bukkant fel a Youtube-on, melyek a Devil May Cry 5 egy-egy jellegzetes pillanatát mutatják meg nekünk, a főszerepben Dante olyan visszatérő képességeivel, mint az ördögkarok, vagy a meteoreső, de láthatjuk majd a felvételeken Cerberust és Balrogot is többek között.

Bár a felvételek nem a legjobb minőségűek, hiszen csak telefonnal rögzített pillanatokról beszélhetünk, ellenben így is látványos mozzanatoknak lehetünk szem és fültanúi, melyeket a gyakorlatban március 8-tól élhetünk majd át PC-n, PS4-en és Xbox One-on is.

Nézd nagyban ezt a videót!

















Devil May Cry 5 demóval örvendeztette meg az amerikai rajongókat, ami annak rendje és módja szerint nem maradt meg a kérdéses expó exkluzivitásában, lévén néhány élelmesebb rajongó rögzített belőle pár pillanatot.'>
2 hozzászólás

zender

5 éve, 11 hónapja és 10 napja

Kár hogy konkrétan csak a bunyókból van videó. szomorú smiley

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 11 hónapja és 10 napja

Nem sokat fejlesztettek az előző részekhez viszonyítva. meglepett smiley

válasz erre
Devil May Cry 5
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja