Egy vadonatúj játékhoz toboroznak munkatársakat a Mafia III fejlesztői

2020. március 30.
7.8341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Most már akár mérget is vehetünk arra, hogy nem egy új Mafia-játék munkálataiba kezdett bele a harmadik részt is jegyző Hangar 13 fejlesztőcsapata, lévén a stúdió megkezdte toborzását egy soron következő projekthez.

Erről egyelőre konkrétumok még nem szivárogtak ki, az viszont már biztos, hogy nem a Mafia 4 formálódik a háttérben, lévén a stúdió egy vadonatúj, tripla-A kategóriás nyitott világú sandbox játékhoz keres vezető producert, ha tehát érkezik is a Mafia 4, illetve mellette a sokat pletykált Mafia 2 feldolgozása, akkor azok csak másodlagos projektként létezhetnek.

Mivel pontos részletek nem láttak még napvilágot a Hangar 13 terveiről, ezért találgatásokba sem tudunk belemenni, csak abban lehetünk biztosak, hogy a 2K Games égisze alatt a stúdió mindent megkap majd ahhoz - pláne anyagilag -, hogy a legjobbat hozzák ki ötletükből. Izgatottan várjuk, hogy mi lesz ez!
3 hozzászólás

totyak

4 éve, 4 hónapja

Miért zárja ki a nyitott világú sandbox megnevezés, hogy egy Mafia játék készüljön? A vadonatúj jelző lehet esetleg problémás, de minden újonnan készülő játék vadonatúj röhögő smiley

De amúgy az Isten mentsen meg minket, hogy ezek még egyszer Mafia játékot készítsenek. Szerintem az előző sem annak indult, csak jobban eladható lett ezzel a címmel.

válasz erre

VaPe

4 éve, 4 hónapja és 2 napja

Csak legyen új Mafia 3 is- töröljék ki a mostani 3-nak még az emlékét is!

válasz erre

Tommy

4 éve, 4 hónapja és 3 napja

Egy igazi Mafia játék is jöhetne, mint az első volt...

válasz erre
Mafia III
4.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja